logo

911 Onion šampon 911 - Pregledi

Šampon za čebule 911

911 Onion šampon 911 30. januar, 10:19

Onion šampon, sem kupil na nasvet prijatelja. Pritožil sem se ji, da so ji lasje močno vzpenjali, in svetovala je, naj uporabimo šampon 911. Želim omeniti, da obstaja kar nekaj sort tega šampona, vendar sem se odločil za šampon s čebulico z oljem repinca. Verjetno iz otroštva vem, da olje repinca pomaga krepiti lase, zato sem se odločil, da bo ta šampon učinkovit. Cena, ki sem ji bila zadovoljna, je bila zelo demokratična. Šampon za lase dobro spere, da škripi. Po silikonskih šamponih je seveda nenavadno in zdi se, da bodo lasje težki. Toda po sušenju so lasje mehki, bleščeči in imajo urejen videz. Uporabljal sem šamponske tečaje. Uporabljam mesec, potem pa pol leta. Zdaj sploh ni težav z izpadanjem las. Dober šampon. To res pomaga krepiti lase in izboljšati njihov videz.

Komentarji Pregled je koristen? Da 0 · Ne 0

911 Onion šampon 911 1. november 2017

Od celotne linije šamponov 911 so uživali Lukov s koprive. Njeni lasje so hitro postajali mastni in so imeli razkošen videz, prijateljica je svetovala Onion šampon s koprivem. Po začetku uporabe tega šampona, lasje preobreli popolnoma drugačen videz. Če sem prej morala vsak dan umivati ​​lase, jo zdaj umivam dvakrat na teden, moji lasje pa so dostojni in dobro urejeni.

911 Onion šampon 911 18. junij 2017

911 šampon za čebulo je kul stvar. Uporabil sem skoraj vse vrste balzamov. Že od otroštva sem si želela rasti svojih dolgih las, vendar to ni delovalo, ker sem morala nenehno rezati konice. Zdaj je vse v redu. Lasje so videti čudoviti: pojavil se je zdrav sijaj in gostota, ki rastejo hitreje kot prej.

911 Onion šampon 911 9. marec 2017

Šampon za čebule 911 dvojčka se dotakne mojih las, ne samo, ko se začne izguba, ampak tudi za preprečevanje. Šampon je zelo podoben, če je izguba resnično hitra, potem pa z redno uporabo meseca za 2 dlak popolnoma obnovite. In tako s profilaktično uporabo za dolgo časa las ni veliko padel ven. Zdaj s popolno lase, dobro negovano, ne krhko in vedno dobro izgleda.

Komentarji Pregled je koristen? Da 1 · Ne 0

911 Onion šampon 911 19. november 2016

Če želite obnoviti lase in preprečiti izpadanje las, sem imel 1,5 mesecev uporabe čebule 911 Onion šampon iz Tins 'družbe, ki ga uporabljajo z majhno količino za lase in jo raztegne čez celotno dolžino, oprati lase redno, po šamponu so videti dobro, vendar učinek zagotovo ni od prvih aplikacij, vendar se tak čudež ne zgodi, saj se je kasneje popolnoma znebil vseh težav, ki so bile. Tudi cena šampona sem bila zelo zadovoljna.

Komentarji Pregled je koristen? Da 5 · Ne 0

911 Onion šampon 911 6. oktober 2016

Vse deklice so me svetovale o tem Onion šamponu 911, ko so se moji lasje raztrgali, sem se vsekakor potrudil, toda nanj se nisem veliko upal, zato, ko sem dobesedno čez en mesec spet normaliziral lase, sem bil presenečen. Šampon v vseh mojih parametrih in preferencah je prišel do mene, je dobro uporabljen, pene, pere, običajen vonj, lasje so običajno česani, vendar to ni tako pomembno, ker je glavna stvar, da res zdravi lase. Zato ga priporočam vsem, ki imajo težave z lasmi.

911 Onion šampon 911 5. junij 2016

Zahvaljujoč Onion šamponu 911, sem si rešil lase pred grozno izgubo, celo sem se prestrašil, moji lasje so mi padli iz glave v dobesednem pomenu besede, dobro je, da sem kupil ta šampon, začel pranje las 1 v 2 dneh in v drugem tednu opazil počasi se začnejo vračati. Oprali so jih skoraj 2 meseca, njihovi lasje so se vrnili v normalno stanje, padavine so se ustavile, zdaj jih podpiram z enakim šamponom, kupil sem tudi Lukovy z oljem repinca 911, zelo mi je bilo všeč.

Komentarji Pregled je koristen? Da 2 · Ne 0

911 Onion šampon 911 13. marec 2016

Verjetno ne dekle, ki se ne bi soočila s problemom izpadanja las. V mladosti so nekako sezonsko padli. Ponavadi je bilo to jeseni in je trajalo nekaj tednov. Pojasnjeno s cikli rasti las. Toda po nosečnosti in dojenju so začeli izpadati in proces se ni ustavil. Začel sem panično, mislim iz razlogov, ki so razumljivi vsem mladim damam. Pro Onion 911 najdemo na internetu, mnogi pohvalili. Odločil sem se kupiti in nisem obžaloval. Skupno za mesec, verjetno, samo rešil moje lase. Še naprej jo uporabljam, poleg krepitve las pa tudi nežno ravna z njimi - enostavno se česanje, ne elektrifikacija, samo prileganje. Dober šampon, zelo sem zadovoljen.

Komentarji Pregled je koristen? Da 5 · Ne 0

911 Onion šampon 911 1. marec 2016

Uporabljam losjon šampon 911 blagovna znamka pločevinke za tri tedne, zelo sem zadovoljen z rezultatom, moji lasje so se občutno izboljšali, nekako izgleda naravnost na drugačen način, zdaj pa želim preiti na drugo svojo serijo, korist je zelo velika, vsi šamponi imajo razumne cene. Tudi, ko sem kupil šampon, sem vzel tudi čebulni balzam 911, preprosto nimam glave brez balzamov. Zdaj jih je enostavno česati, moja dolžina las pa ni majhna. Svetujem vsem, da izdelajo kakovostnega proizvajalca po ugodnih cenah.

Komentarji Pregled je koristen? Da 3 · Ne 0

911 Onion šampon 911 4. oktober 2015

Ne morem si predstavljati, kaj bi se zgodilo z mojimi lasmi, če jih nisem umil s šamponom iz 911 čebule z izvlečkom rdeče paprike. Po izletu v morje, iz slane vode, so mi v smeti raztrgali lase. Z vsakim česanjem so padli in se zlomili, pravzaprav so mi lasje samo odleteli z glave, strah me je bilo, da bi s tako hitrostjo vsi padli. Imel sem dovolj meseca, da si umijem lase s šamponom, le opazno močnejši od jekla. Zdaj mu svetujem vsem, ki imajo podoben problem.

Komentarji Pregled je koristen? Da 13 · Ne 0

911 Onion šampon 911 4. oktober 2015

Ne pozdravljam tradicionalnih metod zdravljenja las, vendar se je nekako Onion 911 pojavil na moji polici v kopalnici in sem se odločil, da si umijem lase, izkazalo se je, da diši zelo okusno, čeprav sem mislil, da bo strašno smrdelo. Všeč mi je bilo, da se lase po pranju niti z balzamom ne smejo sprati, ostane gladka in po sušenju ostanejo poslušni.

Komentarji Pregled je koristen? Da 1 · Ne 0

911 Onion šampon 911 15. april 2015

Po velikem stresu zaradi izpitov so se moji lasje precej zmanjšali. Lekarniška šampon in Balsam 911 Onion. Lasje so postali močnejši, pojavili so se sijaj in gostota, rasli hitreje kot prej. Zadovoljen sem.

911 Šampon za čebule 911 23. februar 2015

S šamponom 911 sem se dolgo spoznal dolgo, moji lasje so slabo padli in prijatelj mi je svetoval, naj ga kupim. Kmalu so lasje prenehali izpadati in pojavil se je zdrav sijaj. Vonj je zelo prijeten, čeprav sem sprva mislil, da bo vonjal po čebuli.

911 Šampon za čebule 911 23. februar 2015

Izguba las verjetno ni redka. Zase sem našel orodje, ki mi je pomagalo ustaviti. In zdaj v redu. Po rojstvu so se mi pričeli vzpenjati. Ponavadi pravijo, da se vzpenjajo samo med nosečnostjo. Toda moj, se zdi, ni bil posodobljen. Tukaj je treba opozoriti, da sem jaz alergičen, to pomeni, da mi ne bo ustrezalo vsako zdravilo in ne bo povzročilo histeričnega napada kihanja, srbenja ali pordelosti kože. Zato sem s tem previdno preizkusil ta šampon. Zaman strah. Zato sem začel uporabljati šampon. Približno teden dni kasneje je videla, da se njeni lasje zmanjšujejo. In tako je bilo dlje, z vsakim dnem manj dlake na glavniku, vse bolj in bolj moje veselje. S padcem sem se poslovil brez obžalovanja in ne bo dolgčas.) Zato vam priporočam, da ne boste obžalovali.)

911 Šampon za čebule 911 10. december 2014

Mami sem kupil šampon. Pritožil sem se ji, da se njeni lasje neusmiljeno vzpenjajo. Po rojstvu je minilo skoraj leto dni, vendar še naprej dojimo. Telo je naravno izčrpano. Pred nosečnostjo ni bilo nobenih težav z lasmi, vedno je obstajala debela in bujna gomila. Zato so me posledice materinstva pretresle. Onion šampon mati svetoval lekarni, kot eno od najbolj poceni, vendar kljub temu, učinkovito sredstvo. Za mene vprašanje cene ni bilo, sem bil pripravljen plačati kakršen koli znesek za moje učinkovite lase. Nisem hotel žaliti matere, odločil sem se poskusiti. Prva aplikacija me ni navdušila: šampon kot šampon, čisto običajen. Mislil sem, da jih ne bom več umival. Kupil bom si nekaj profesionalnega. Kot ponavadi sem se z otrokom vrtel in šel v nakup. Moral sem si umiti lase z istim Lukovom, celo trikrat! Na moje veliko presenečenje, so se lase začele spreminjati pred našimi očmi. Z vsako novo aplikacijo me je učinek vse bolj veselil. Ni bilo več poskusov, da bi našli kaj novega. Lasje so praktično prenehali izpadati in nove drobne, zelo drobne dlake so se raztezale po liniji las. Hvala mami in odgovornemu in poštenemu farmacevtu!

911 Onion šampon 911 11. november 2014

Vsi naši živci prej ali slej gredo stransko. Torej se mi je ta stresni položaj na delovnem mestu odražal v tem padcu las. Sprva sem čakala, da bom šla mimo, potem pa sem začela opravljati vse vrste mask, ki jih res ne bi mogla stati, fige si normalno umivajo lase in vonj ni led. Čas je minil, glava pa se je še naprej hitro znebila las. Zdaj je zame smešno, toda potem, ko sem vstopil v kopel, me je že obupala groza: še en del las se je za vedno odtekel v odtok.

Šampon za čebule 911 je postal skoraj 10 000. Orodje, ki sem ga poskusil v boju za obnovo las. "No, dobro. Poskusil bom tudi to..." - s takšnimi mislimi sem posegel po nenavadni steklenici. Brez velikega upanja in ne pričakovanja čudeža (hvala Bogu, ki je izrastel iz te dobe) ga je začela uporabljati. Priročnik je bil napisan: uporabite tečaj. Dobro Kje naj pohitim? Še huje ne bo.

Prvih nekaj dni uporabe, iskreno, sem hotel zapreti. Njegovi lasje so bili nekako lepljivi, slabo oprani. Hvala, da kljub obetavnemu naslovu ne smrdite z lokom.) Po sedmi uporabi sem dobil okus. Njeni lasje so nenadoma prenehali biti zmedeni (šele takrat je razumela - se je navadila) in še manj padla na glavnik. Še več. Po koncu zdravljenja sem se spet poskušal prenehati uporabljati, ker so mi lasje prenehali plezati. Končno Ne štejemo 10-15 na glavniku, vendar to ni patološka izguba. Na splošno lahko rečem zdaj: zdravilo je dobro, res pomaga. Upam, da bo moj pregled koristen za nekoga v boju proti izpadanju las.

Gerava
Združene države gost

911 Šampon za čebule 911 23. junij 2014

Uporabljam šampun s čebulo z izvlečkom koprive. Na nasvet prijatelja kupil, odločil, da poskusite. Šampon se dobro speni, pri doslednosti pa zelo dobro. Rezultat je bil prav tako zadovoljen, ker ga uporabljam, so moji lasje postali bolj zdravo videti in bolje se česali. In kar je najpomembneje, popolna izguba se je ustavila. Super!

911 Šampon za čebule 911 10. junij 2014

911 šampon za čebulo je kul stvar. Uporabljam tisto z repinim oljem. Že dolgo sem si želela, da bi se po kratki frizuri zrasla, vendar to ni uspelo, ker sem morala nenehno rezati konice - odcepili so se. Zdaj je vse v redu. Lasje so videti čudoviti: pojavil se je zdrav sijaj in gostota, raste hitreje kot prej - zrasla je skoraj do ramen :).

911 Šampon za čebule 911 7. junij 2014

Šampon sem kupil pred dvema mesecema. Zelo zadovoljen z rezultatom. Lase so prej padle, celotno stanovanje je bilo v njih. Moral sem preizkusiti veliko sredstev, drag in neochen. Izkazalo se je, da je čebula 911 najučinkovitejša od vseh, uporabljam pa jo tudi za balzam. Zdaj las ne pade ven, poslušna in močna.

911 Šampon za čebule 911 17. april 2014

Zelo previdni glede novih šamponov. Kaj ne bi napisal in povedal dobrega, in moraš doživeti sebe. Čebula 911 z izvlečkom koprive je bila sprejeta po nasvetu prijatelja. Že dolgo jo uporablja. Lep šampon in moji lasje so prišli. Res je, da je bil rezultat opazen ne takoj, šele po nekaj mesecih uporabe: prhljaj je izginil, lasje so postali močnejši, postali bolj poslušni, manj salificirani.

911 Šampon za čebule 911 26. februar 2014

Šampon za čebulo Kupil sem svojo mamo, jo prinesel in lahko rečeš, da sem jo vnesel v svojo higieno. Torej čebulo na koncu sem si nekaj mesecev umila lase, odšla v drugo posodo. Zelo mi je bilo všeč, moji lasje so postali opazno močnejši in bolj zdravi. In lasje na tleh so zdaj leži na trenutke manj. Zadovoljen sem z njim

Komentarji Pregled je koristen? Da 10 · Ne 0

911 Šampon za čebule 911 29. januar 2014

Moj čebulni šampon serije 911 je svetoval moji sestri. Dolgo časa nisem mogel verjeti v njegov rezultat, dokler ga nisem preizkusil sam. Nekaj ​​mesecev si je umila lase, dokler se ni popolnoma okrevala in na koncu dobila velik učinek. Lasje so postali močni in zdravi, in kar je najpomembnejše, so prenehali padati!

Komentarji Pregled je koristen? Da 13 · Ne 0

Julia
Združene države gost

911 Šampon za čebule 911 27. januar 2014

Šampon mi je bil všeč takoj. Takoj, ko sem ga kupil, sem se odločil poskusiti in še upal na rezultat. Vsakič so lasje postali močnejši in bolj zdravi. Čebula je pokazala rezultat mesec dni kasneje, nato pa jo je še naprej uporabljala, vendar je že več za preprečevanje. In vonj strahu vsakogar ni. Po njem je prijeten vonj las.

Komentarji Pregled je koristen? Da 10 · Ne 2

911 Šampon za čebule 911 25. december 2013

Najbolj pogosta težava tega časa za dekleta z lasmi je izpadanje. Nato sem naletel na njo. In odločitev ni prišla takoj. Dala je veliko denarja nekaterim "kul" šamponom in maskam, izdelala domače maske. Učinek je bil, vendar ne to. Lase so padle in tako so nadaljevale. Potem sem svetoval, da preprosto zamenjam šampon in kupil zdravilo Onion 911, kasneje pa sem vzel tudi balzam. Postopoma, toda zagotovo sem se premaknila k cilju. Z vsakim pranjem so lasje postali močnejši in izguba se je ustavila. Zadovoljen sem z mojo izbiro!

Komentarji Pregled je koristen? Da 26 · Ne 3

911 Onion šampon 911 26. november 2013

Od padavin, vem, da je samo en resnično učinkovit šampon Onion 911. Vonj je prijeten, ne smete se bati. In lasje prihrani iz padca in jih takoj okrepi. Lahko ga uporabljate dolgo časa, dva meseca sem si umil lase, skupaj z balzamom iste serije. Zelo zadovoljen in svetujem vsem)

911 Onion šampon 911 1. november 2013

V naši družini jaz, moja sestra in moja mama uporabljamo Onion šampon 911. Ko so lasje začeli slabo padati, ni vedela, kaj naj počne. Poskušal sem veliko metod in orodij. Denar, seveda, je bil velik, vendar ničelen. Rezultat je bil Onion šampon, lasje so dobili zdrav in naravno živahen videz. Najpomembnejše je, da so prenehali padati!

Komentarji Pregled je koristen? Da 21 · Ne 8

911 Šampon za čebule 911 29. oktober 2013

S to serijo sem se spoznal šele pred kratkim. Šampon Čebula 911 je kupil v lekarni. Uporablja se približno šest mesecev, z majhnim odmorom. Lasje so prenehali izpadati v drugem mesecu pranja. Vidno okrepljeno. Potem je začela piti kalcij. Učinek se je povečal. Sedaj se sovine lase ne učijo, zdrave in močne!

Komentarji Pregled je koristen? Da 17 · Ne 4

911 Šampon za čebule 911 10. oktober 2013

Takoj nisem opazil, da so lasje začeli močno padati. Panika je dvignila mamo. Takoj sem šel v lekarno, pomislil sem, da bi moral piti vitamine, vendar so rekli, pravijo, medtem ko ne smete zastrupiti želodca, poskusite spremeniti šampon. In svetoval Lukovy 911, kot možnost. Takoj sem ga vzel z balzamom, prišel sem do zapletenega problema. Šampon je začel delovati po enem mesecu, lasje pa so postali zelo močni, zelo živahno. In vonj, ki sem se ga bal, ne pušča nobenih lastnosti. Zelo zadovoljen!

Komentarji Pregled je koristen? Da 15 · Ne 3

911 Onion šampon 911 30. september 2013

Osebno mi je bil všeč šampon Onion 911. Ker mi je rezultat očiten, sem ga uporabljal dva meseca. Lase ne izpadajo toliko zdaj in ne puščajo vonja. Zelo zadovoljen.)

Šampon 911 (za izpadanje las z rdečo papriko in oljem repinca)

Obstaja eno čudovito zdravilo za izpadanje las - čebula. Ampak za uporabo ni zelo priročno zaradi kavstični vonj. Toda pred kratkim, alternativa pojavil na trgu - čebula šampon 911. V tem članku bomo govorili o tem podrobno.

Kdaj se priporoča uporaba šampona 911

Verjetno ne človek, ki se ne bi nikoli srečal s problemom izpadanja las. Ne glede na to, moški ali ženska. Da bi rešili ta problem, je TVINS Tech razvil 911 šampon za čebulo, katerega pregledi so večinoma pozitivni. Resnično preprečuje plešavost in ima veliko prijetnih stranskih učinkov.

Ko je priporočljivo uporabljati izdelek:

  • S sezonsko izpadanje las.
  • Za obnovitev gostote las med nosečnostjo in dojenjem.
  • Za preprečevanje izpadanja las.
  • Če počasna ali odsotna rast.
  • Ko las izgubi prehrano.

Onion šampon se lahko uporablja tudi v kompleksni terapiji pri zdravljenju različnih vrst alopecije.

Šampon je utelešenje znane maske čebule, le da ima prijeten, nevsiljiv vonj. Prav tako ga je bolj priročno uporabljati, saj ni potrebna nobena dodatna priprava. Obstaja več vrst tega zdravila.

Šampon za čebule 911 za izpadanje las

Onion šampon 911 za izpadanje las je postavljen kot preprosto, učinkovito in cenovno dostopno orodje. Njegova učinkovitost je predvsem posledica sestave. Poleg natrijevega lauril sulfata vsebuje tudi številne uporabne sestavine.

Sestava čebulnega šampona 911:

  • Izvleček čebule
  • Birch leaf
  • Hmelj
  • Kamilica
  • Kopriva
  • Zlati proso
  • Arnica
  • Zeleni čaj
  • Sage

Izdelek vsebuje tudi kompleks vitaminov, med katerimi je prisoten biotin (B7). Brez tega elementa je rast in krepitev las nemogoča.

Ukrep pomeni:

  • Preprečuje padavine.
  • Pospešuje rast.
  • Vlaži lasišče.
  • Dobro očisti lase.
  • Doda lasje sijaja, elastičnost.
  • Rešuje problem suhih konic.

Prozorni šampon z svetlo rumenim odtenkom. Doslednost je povprečna. Pene dobro, ekonomična poraba. Dobro izpere lase, enostavno se spopasti tudi z oljem. Primerno za občutljivo lasišče, ki je nagnjeno k draženju in suši.

911 Šampon z rdečim poprom

Šampon 911 z rdečo papriko združuje dve najbolj priljubljeni sestavini v boju proti izpadanju las. Izvleček popra prispeva k prebujenju mirujočih lasnih mešičkov, naredi lase debelejše in veličastnejše.

Sestava orodja:

  • Izvleček čebule
  • Izvleček popra
  • Vitaminski kompleks
  • Kamilica
  • Aloe vera
  • Zeleni čaj
  • Henna
  • Arnica

Pepper šampon se ne sme uporabljati, če je na glavi draženje, praske in druge kožne spremembe.

Ukrep pomeni:

  • Bori plešavost.
  • Spodbuja prekrvavitev.
  • Pospešuje rast las.
  • Prebudi mirujoče žarnice.
  • Obvladuje prhljaj.

Kljub temu, da je v sestavi poper, lasišče ne gori. Doslednost medija je pregledna. Posebnost izdelkov z rdečo papriko je, da se lahko sušijo. Torej, če obstaja takšen problem, lahko šampon nanesete samo na osnovni del in pokrijte konice z oljem ali balzamom za lase. Ali pa dajte prednost sredstvom z repinim oljem.

Šampon za čebule 911 z oljem repinca

Onion šampon 911 z oljem repinca rešuje ne le problem izpadanja las. Učinkovito jih popravlja, odpravlja poškodbe in vrne elastičnost. To je najboljše orodje, ki ga lahko priporočamo za zdravljenje suhih, poškodovanih, barvanih las.

Sestava šampona za čebulo-repinijo:

  • Repno olje
  • Izvleček čebule
  • Vitaminski kompleks
  • Izvlečki zdravilnih rastlin

Izdelek z repinim oljem nežno in nežno očisti kožo in lase, pri tem pa ne krši naravnega zaščitnega sloja. Lahko se uporablja na občutljivem lasišču.

Ukrep pomeni:

  • Preprečuje izpadanje las.
  • Normalizira presnovne procese v lasišču.
  • Odstranjuje suhost.
  • Pomaga pri premagovanju krhkosti in prerezu.
  • Daje zdrav videz in sijaj.
  • Spodbuja rast las.

Šampon repinca je prava rešitev, ko so lasje poškodovani in izpadejo ven. Eno orodje bo rešilo dva problema naenkrat.

Šampon za čebule 911: navodila za uporabo

Način uporabe nima posebnih značilnosti. Orodje se uporablja na enak način kot drugi medicinski šamponi.

Kako uporabljati čebulni šampon:

  1. Lase je treba navlažiti z vodo.
  2. Iztisnite majhno količino šampona in namočite v dlani.
  3. Nanesite na lasišče, masirajte in sperite.
  4. Ponovno peni šampon v dlaneh, drgnite v lasišče, ostanki so razdeljeni po dolžini las.
  5. Zadržite 5 minut.
  6. Umijte s toplo vodo.

Po želji nanesite balzam iz čebule, ki je na voljo tudi v seriji izdelkov. To bo povečalo učinek šampona in olajšalo česanje las.

Če zdravilo pride v oči, jih sperite z veliko vode. Kako pogosto je treba uporabiti zdravilo? Vsakič, ko si umivate lase, ne glede na to, ali se to izvaja enkrat na teden ali vsak dan. Ampak s problemom izpadanja las, je priporočljivo, da si umijte lase ne več kot 1-krat v 3 dneh.

Cena šampona za čebulo 911

Onion šampon velja za proračunsko orodje in je veliko cenejši od številnih analogov v akciji. Cena se giblje od 120 do 200 rubljev. V Moskvi, cena čebule šampon 911 je najvišja in v nekaterih lekarnah celo presega 200 rubljev.

Najcenejše pomeni v Sankt Peterburgu, kjer lahko kupite čebulni šampon 911 do 140 rubljev na 150 ml steklenice.

Šampon čebula 911: pregledi

Moje lase padejo vsako jesen in je zelo močna. Mama mi je dolgo povedala o šamponu s čebulo, vendar nisem šla v to. Potem sem videl v lekarni in takoj spomnil. Po enem tednu uporabe lasnega glavnika je postalo opazno manj, zdaj pa so se popolnoma prenehali rušiti.

Lasje so zelo padli. Za 3 mesece sem uporabljal različna sredstva. Pomagal sem le s šamponom za čebulo, da bi se spopadel s težavo in zelo hitro. In lasje so mu sijali. In vse to za tako smešno ceno.

Ko so v moji mladosti lasje padali, sem naredil maske iz loka. Toda vonj po njih je trajal zelo dolgo in se pojavil vsakič, ko si zmočil glavo. Ko sem videl čebulni šampon, sem ga takoj vzel. Deluje na enak način, morda celo bolje. Kot se mi je zdelo, da je po prvem pranju na glavniku ostalo manj las kot običajno.

Šampon za čebulo je bil uporabljen poleg poteka zdravljenja androgene alopecije. I trichololog je dal seznam s sredstvi, ki se priporoča, da si umijem lase. Šampon za čebulo je bil najcenejši, in ker sem tako dobro preživel, sem ga izbral. Kaj točno je pomagalo - ne vem, zdravljenje je bilo dolgotrajno in uporabljena so bila številna zdravila. Vendar sem se navadil na šampon in ga še vedno uporabljam od časa do časa, da se alopecija ne vrne.

Imel sem veliko upanja za to orodje, vendar, žal, ni bilo primerno. Začel je grozno alergijo, na lasišču se je pojavil izpuščaj. Toda to je moja napaka, bilo je treba vnaprej testirati, tako da to ni prvič in sem zelo alergičen. In ker se zdi, da je orodje precej dobro, se dobro speni, vonj je lahek.

Za pospešitev rasti las sem uporabil šampon z rdečo papriko, saj praktično ne rastejo. 3 mesece si je umila lase, postali so veliko debelejši, briljantnejši in splošno stanje se je izboljšalo, vendar nisem videl zelo hitre rasti, če bi le malo.

Zgodovina mojih las je zelo dolga. Prvič, neuspešno perm, potem dolgo zdravljenje poškodovanih las in izpadanje las. Naredila je mezoterapijo las, medicinske maske, popila različne vitamine. Milo s šamponom čebule z oljem repinca. Šest mesecev kasneje sem vrnila kodre, zdaj pa so za mene precej krajša, veliko sem morala prerezati. Ampak na drugi strani pa rastejo zelo hitro, mislim, zaradi šampona za čebulo.

Onion šampon je učinkovito sredstvo za izpadanje las, ki ga je enostavno in udobno uporabljati. To se prodaja v številnih lekarnah, ne zahteva recepta in ima nizke stroške. Sorte šampona vam omogočajo, da izberete najprimernejšo možnost glede na značilnosti in stanje las.

Ambulanta 911 za vaše lase - šampon proti baldemu

Naši lasje trpijo zaradi stresa in stika s škodljivimi snovmi v okolju. Kako jim pomagati? Če še niste slišali za takšno orodje, kot je šampon 911, je prišel čas, da ga spoznate. Ta izdelek ima veliko prednosti, o katerih bomo govorili. V primeru, da imate izgubo las in druge zdravstvene težave z kodri, potem jo morate čim prej dobiti.

Vzroki za plešasto glavo

Medtem ko drugi stojijo pred ogledalom in kritizirajo svoje lase, morate začeti delovati in živčna pramena spremeniti v močne, zdrave, bleščeče kodre, ki zavidajo vsem. Toda preden začnete izboljševati, morate razumeti, zakaj so vaši lasje v takem stanju. Razlogov je veliko, in če je vsaj ena ena od vas neločljivo povezana, se bodo možnosti za odrešitev povečale, ko se spopadate s težavami v telesu.

  • Zdravje las je neposredno odvisno od stanja celotnega organizma. Če eno telo ne uživa nobenih bolezni, potem bodo kodre videti slabo, dokler ne začnejo skrbeti. Torej, če ste zaskrbljeni zaradi težav s prebavnim traktom, srčno-žilnim sistemom, morda imate sladkorno bolezen itd., Potem v tem primeru ni treba biti presenečeni, da imate izgubo las.
  • Med kemoterapijo oseba izgubi velik odstotek las. Ni presenetljivo, da nekateri raje obrišejo vse kodre, kajti drugače bodo morali paziti, da so lase raztresene povsod, in to ni le neprijetno, ampak tudi zelo nehigijensko.
  • Zaradi pomanjkanja vitaminov v telesu se človek na drugačen način imenuje pomanjkanje vitaminov. Začenši z izpadanjem las in končanjem s težavami s kožo, lahko vse to pričakujete v času pomanjkanja koristnih snovi.
  • Nezdrav način življenja: nezdrava prehrana, uporaba škodljivih snovi v telesu, motene dnevne rutine, zaspani spanec, pa tudi stalni stres ali prisiljeni prilagoditi se novemu podnebju - vse to prinaša posledice, predvsem kot težave z lasmi.
  • Dekleta na togih dietah se prav tako pritožujejo, da so začeli trpeti zaradi izpadanja las. Težave tistih, ki želijo izgubiti težo, se tu ne končajo, ostalo pa ne zadeva naše teme.

Enak proces izgube je povezan s spremembami, ki jih narava v našem telesu programira. Dejstvo je, da ima rast kodre tri faze. Prva traja tri leta in je, da lasje ves čas rastejo gladko. Druga faza - rast se ustavi za približno en mesec. V tem obdobju se kodre ne podaljšajo, ne padejo ven. Sledi tretje obdobje, ki traja 90 dni, in na tej stopnji lasje nenehno pade. Posebna točka je, da med takšno alopecijo lasje ne padejo v šopke, kot se to zgodi med stresno izgubo.

Kaj je vključeno v šampon za čebulo?

Čebulni šampon 911, kot so obljubili proizvajalci, vam mora pomagati pozabiti na plešavost. Nekateri se bojijo, da ga bodo uporabljali sami, saj bodo po njihovem mnenju lasje dobili neprijeten vonj. Njihova napaka je razumljiva, saj imajo vsi znani izdelki, ki vsebujejo besedo s korenom "čebula", značilno aromo. Toda zahvaljujoč neškodljivim okusom v tem orodju ima prijeten vonj. Poleg tega so tudi druge uporabne komponente, na primer:

  • Izvlečki različnih naravnih proizvodov, vključno s čebulo, rdečo papriko, listi kamilice, listov breze in koprive. Vključuje tudi listje kane, repinca, hmelj, arnico, zeleni čaj, zlato proso, žajbelj.
  • Poleg tega se čebulni šampon 911 ponaša z ogromno količino vitaminov, ki spodbujajo hitro rast kodre, bogato barvo, svetel sijaj in obnovo suhega razcepa.

Zlasti sestava tega orodja vključuje druge sestavine, ki vsebujejo druge šampone. Preden z veseljem zbežite v lekarno in kupite ta izdelek, se prepričajte, da ne vsebuje snovi, ki bi lahko povzročile alergijo. Za šampone za otroke, mlajše od dveh let, ne uporabljajte šampona za čebulo.

Prednosti in slabosti šampona za čebulo

Na spletu se pregledi takšnega sredstva za izpadanje, kot so šampon za čebule 911, širijo z ogromno hitrostjo, zdaj pa je bilo opaziti veliko bolj pozitivno, vendar se pojavljajo negativne ocene. Na podlagi teh podatkov smo sestavili seznam prednosti in slabosti ter si oglejte spodnje preglede.

Pros

  • Kot smo že omenili, je čebulni šampon 911 ustvarjen, da vas reši izpadanja las. To je velik problem, ko se kodrejo plazijo v kosih, s katerimi se je težko spopasti. Toda že znani nam pomeni, da se popolnoma spoprijema s tem problemom, saj vas v samo enomesečnem poteku varčuje od plešavosti.
  • Sijoče lase - glavne sanje vseh lepot, zaskrbljene zaradi svojega videza. Junak tega članka vam bo pomagal, da naredite sanje resničnost in dajejo kodre prijeten sijaj.
  • Močne niti so jamstvo njihove glavne lepote. 911 Onion šampon vam pomaga, da pozabite na težavo, kot so krhki, brezživotni prameni. V zameno jim bo dal moč in volumen, okrepil korenino čebulo in se spopadel z razcepljenimi konci.
  • Lasje bodo postali mehki in poslušni, vendar jih ne bo polil, kot je običajno pri uporabi drugih izdelkov za tanke kodre. Mimogrede, kodre bodo postale gostejše, močnejše, tako da lahko dolgo časa pozabite na to, kaj so tanke lase.
  • Zdravilo se zelo enostavno peni in se počasi porablja. Samo polovica dlani je dovolj za celotno glavo. Poleg tega so njegove prednostne naloge tudi v tem, da mu ni treba posebno prizadevati, da bi iz glave umil peno. To je zelo enostavno in hitro.
  • Vonj čebulnega šampona je zelo prijeten, drugačen od drugih zdravilnih šamponov na bolje. Ne skrbi za besedo "lok" v naslovu. Sestava različnih okusov je opravila svoje delo: vonj čebule, katerega ekstrakt je vključen v sestavo, je popolnoma odsoten.
  • Cena je verjetno najpomembnejša stvar, na katero posvečamo pozornost pri nakupu. Torej, čebula šampon 911 se lahko pohvali z nizkimi stroški, pod pogojem, da njegove koristne lastnosti se ne razlikujejo od tistih, ki jih ponujajo proizvajalci drog dražje.
  • Potreba po redni uporabi šampona tudi izgine, saj se spopada s problemom močnega izločanja lojnih žlez, zato se glava večkrat upočasni. To pomeni, da orodje izvaja globoko čiščenje kodre.

Proti

  • Na srečo ima čebula 911 le eno pomembno pomanjkljivost, vendar je žal zelo pomembna. Da ne omenjamo dejstva, da je tak izdelek kontraindiciran pri alergenih, lahko povzroči suho lasišče pri ljudeh z močno imuniteto v tem smislu. Suha koža lahko povzroči prhljaj in druge težave, če pa uporabljate maske in šamponiranje, lahko pozabite na suho glavo.
  • Nekatera dekleta so se pritoževala, da zdravilne lastnosti, ki so jim bile obljubljene, niso delovale, njihovi lasje pa so še po enem mesecu ostali v nezdravem stanju.

Pregledi so nas naučili, da ta izdelek ni čarobna krogla, ki lahko brez dvoma ozdravi vsako bolezen. Njegovo delovanje, tako kot delovanje drugih sredstev proti izpadanju las, je odvisno od osebnih lastnosti in lastnosti lasišča potrošnikovih ključavnic.

Kaj kupci mislijo o šamponu s čebulo?

Seveda, če govorimo o lastnostih terapevtskega sredstva, ne moremo le paziti na preglede, ki jih uporabniki interneta zapustijo v različnih forumih. Kot ste morda že opazili, se mnenja razlikujejo, vendar je veliko bolj zadovoljnih strank. Tako ali drugače, ne smemo se bati kupiti izdelka, če obstaja želja, je vedno vredno poskusiti - kaj če se izkaže, da je koristno za vas?

Anna, 38 let

Anna piše: »Morda je to moja starost, čeprav še nisem zelo stara, ampak moji lasje so se začeli slabo sesivati. Nič ni pomagalo: nekoč sem imel debelo, elegantno glavo las, in takoj, ko sem naredil kratko frizuro, so se vsi moji lasje takoj opazili. Jasno je, da se stara lepota ne bo vrnila, vendar sem se še vedno borila z vso močjo, tako da so bila ta območja malo zaraščena. Poskušal sem veliko različnih sredstev: maske, balzame, šampone - nič ni pomagalo. Eno leto in pol mojega boja sem utrpel samo izgube.

In tako mi je prijatelj svetoval kakšno čudežno zdravilo, kot je rekla. Ko sem nanj polagala vse, sem postala ena od tistih brezupno prevaranih deklet, katerih recenzije sem prebrala na forumih. Ne bi rekel, da od tukaj nisem imel nobene koristi za sebe, vendar moja upanja niso bila upravičena. Mogoče sem si želel preveč.

In tako, po mnenju proizvajalcev, sem moral čakati na takojšnjo rast in krepitev korenin. Poleg bonusa sem moral dobiti sijaj in poslušnost do kodre. Na splošno sem od vsega tega dobila le zadnje: moji lasje so resnično sijali, postali mehki in poslušni, toda plešasti madeži, kot so bili, so ostali, čeprav so bili še vedno nekoliko zaraščeni.

Onion šampon 911 sem uporabil za 2 meseca, vendar je moja rešitev, ni. Za razliko od prijatelja, ki je bil navdušen in svetoval to orodje vsakomur, ki se je pritožil zaradi nekaterih težav.

Izkazalo se je, da je bila moja plešavost povezana z zdravstvenimi težavami. Torej, dekleta, tukaj je moj nasvet: preden poskusite rešiti svoje zunanje stanje, vstopite v svoje notranje stanje. Morda, če imate nezdravo kožo, lase itd., Potem je koren problema nekje v notranjosti, ne zunaj. Preglejte zdravnika, preden uničite in tako uničite nesrečne kodre.

Elena, stara 42 let

Elena piše: »Pred časom sem se obrnila k hčerki za pomoč, da mi je na internetu našla orodje, ki bi mi pomagalo pri izpadanju las. Že dolgo časa trpim zaradi te težave, ne spomnim se, kdaj se je vse začelo, ampak pred šestimi meseci sem se odločno odločila, da se bom spoprijela s tem. Torej, hči hitro našel neke vrste čebulo šampon 911. Pravi, pravijo, toži za preglede, čudovit učinek je treba pričakovati, in v roku enega meseca že.

No, odločil sem se poskusiti - ničesar ne morem izgubiti. Ta zgodba se je začela z dejstvom, da sem prišla v lekarno in prosila za izdelek za lase, ki ga potrebujem. Ko sem se pogovarjala s farmacevtom, sem izvedela, da zadnje čase prihaja veliko ljudi za šampon s čebulo in se nato vrne za drugi del. Mimogrede, moram reči, da sem po ceni ostal precej lep. Živim v Rusiji, zadnjič, ko sem vzel ta izdelek, njegova cena je bila nekaj v območju 100-150 rubljev.

In zdaj sem doma, preučujem sestavo šampona in se pripravljam na to, da si umijem glavo. Moja hčerka je opozorila, da so med sestavinami lahko izgubljene tiste, ki so alergični na mene, vendar se zdi, da niso tam, zato sem šel na kopalnico brez težav in dvomov, da bi jim poskusil umiti glave.

Prva stvar, ki mi je bila všeč, je bil vonj. To je nepričakovano prijetno, ker sem se takoj prilagodila specifični aromi iz steklenice (beseda "čebula" je bila nekako zmedena). V dlan sem nalil malo denarja in ga nato prenesel v lase. Odkrito rečeno, to je preveč fino za penjenje. Na prstih sem naredil nekaj krogov s prsti, zdaj pa je že tako veliko pene, ki si je ne morete predstavljati. Bolj izkušen, naslednjič, ko sem vtaknil malo manj šampona na roko, in zdaj je bila pena ravno prav.

In zdaj za rezultat. V enem mesecu, kot so obljubili proizvajalci, nisem mogel doseči želenega učinka. Lasje so še vedno padle, vendar v veliko manjših količinah. Odločil sem se, da se ne bom ustavil in nadaljeval zdravljenje. Tako sem se po šestih mesecih popolnoma znebila plešavosti.

Edina negativna, ki sem jo naletel, je bila, da so lasje postali zelo suhi. Ne kožo, kot sem bila opozorjena na forumih, ampak se sama zavija. Vsekakor je dobro, da zdaj postajajo vse bolj onesnaženi počasneje, a še vedno želim vrniti nekdanji sijaj nazaj. No, to pomeni, da boste morali ponovno poiskati pomoč svoje hčerke v iskanju koristnih mask! "

Victoria 28

Victoria piše: »Imam samo 28 let in že imam težko plešavost. Sramota je, toda kaj storiti. Ampak za to je boj. Torej, poiskal sem kup lekarn v iskanju pravega izdelka in prišel sem do zaključka: s šamponom ne morete narediti ničesar, uporabiti morate še en kup mask in balzam, tako da je stanje kodre normalno. Na splošno preživite veliko časa. Ampak res je vredno. Zdaj razumete, zakaj.

Nehote sem stopil v stik s šamponom. Prišla je v lekarno in vprašala za nasvet farmacevta. Ponudil je več možnosti in po volji usode sem izbral pravo orodje. Bilo je poceni in embalaža, ne glede na to, kako smešna je bila, je izgledala pomirjujoče. Ko sem prišel domov, sem se najprej povzpel na pripravnika v iskanju mnenj o tem izdelku. Prebral sem veliko različnih stvari - to bom videl toliko, kolikor sem zadovoljen s komentarji, vendar ne toliko.

Po enem mesecu ni bilo skoraj nobenih sprememb. Sprva sem bil razburjen in celo hotel vse vrgati, potem pa sem se spomnil konice ene punce, ki je rekla, da je enkrat tedensko uporabila masko s šamponom. Poskušal sem. Všeč mi je. Začel je nadaljevati.

In zdaj, skoraj leto dni je minilo, in še vedno uporabljam čebulni šampon. Lasje so postali močnejši, prenehali padec, sijali in začeli rasti hitreje. Na splošno mi je bilo vse všeč, ne želim se deliti s tem orodjem! "

"Onion šampon 911": pregledi, kompozicija, navodila

"Onion šampon 911"

Izpadanje las je zelo resna stvar, zato bi bila v tem primeru prava odločitev, da bi šli v lekarno, da bi kupili zdravilo, kot je šampon. Seveda se lahko ukvarjate z odpravljanjem problema izpadanja las z različnimi ljudskimi zdravili, vendar je vse precej težavno, danes pa je stalno pomanjkanje časa, bolje je zaupati končnemu izdelku.

Danes obstaja ogromen izbor vsega, da bi se rešili tega problema. Ampak kateri izmed njih izbrati, da bi dobili učinkovit rezultat? Poleg tega ponavadi želite imeti največji učinek z minimalnim časom in denarjem. V tem primeru, vam svetujemo, da bodite pozorni na "Onion šampon 911". Tradicionalna medicina ima dolgo priporočeno čebulo kot odlično sredstvo za obnovitev las - čebulo je treba zmleti in nanesiti na lase 30 minut. Ampak ne vsi si upajo narediti čeburne maske. Zato je bil razvit Onion šampon 911, ki je z uporabo sodobne tehnologije absorbiral vse koristne lastnosti čebule. Navodila v paketu.

Seveda, preden uporabite novo orodje na sebi, želim vedeti preglede. In če začnemo proučevati preglede »čebule 911«, potem ugotavljamo, da med njimi obstaja široka raznolikost. To pravi, da šampon, čeprav ni univerzalen, vendar v večini primerov ljudje so zadovoljni z rezultatom. Zato morate poskusiti "Onion Shampoo 911", ker je njegova cena okoli 5 $ za sto petdeset mililitrov, učinek zdravih las pa bo večkrat presegel stroške. Vsakdo ga lahko kupi.

Lastnosti in način uporabe

"Onion šampon 911" je absorbiral vse koristne lastnosti čebule in obenem ostal neodvisen od specifičnega vonja te rastline. Zahvaljujoč uporabi presnovnih procesov v lasišču se pospešuje krvni obtok, lasni mešički prejmejo veliko hranil in okrepijo ter strukturo las ponovno vzpostavijo, kar odpravlja povečano suhost in krhkost. "Onion šampon 911" ima prijetno, nevsiljivo aromo, prozorno barvo in občutljivo teksturo.

Odmerjanje in kontraindikacije

Pri nanašanju morate upoštevati naslednje pravilo: šampon, tako kot vse druge, da vlažite lase, razporedite ga z masažnimi gibi po celotnem lasišču in peni, pustite tri do pet minut za največji učinek. Potem je treba šampon sprati z veliko vode. Stiku z očmi se je treba izogibati, če pa se to zgodi, oči dobro izperite z vodo.

Sestava

Sestava »Onion 911« vključuje, kot tudi običajne sestavine detergentov za vsakogar, in edinstvena, oblikovana posebej za njega. Sestavine dopolnjuje ekstrakt čebule. Zahvaljujoč kemični obdelavi so vse koristne snovi ekstrahirane iz čebule in ločene od ostrega vonja. Sestava čebule izboljšuje cirkulacijo krvi v lasišču, kožo nahrani z vitamini in mikroelementi, vlaži lase. Vsebujejo tudi izvlečke breze, hmelja, kamilice, kane, žajblja, repa, arnike, zelenega čaja in zlata proso.

Sestava šampona 911 čebule za izpadanje las

Vse te rastline so že dolgo dokazane kot odlični pomočniki v boju za kakovost in količino las, in ni smiselno ponavljati, kakšne koristi ima vsaka od njih na laseh in lasišču. Prav tako je »Onion Shampoo 911« obogaten z vitaminskim kompleksom, ki vključuje nikotinsko kislino, biotin, kalcijev pantotenat, torej pravi hranilni koktajl za lasne mešičke. Šampon nima skoraj nobenih kontraindikacij, razen za uporabo za otroke do dveh let, kot tudi individualne nestrpnosti. Zato morate pred začetkom uporabe preizkusiti občutljivost posameznika na njegove komponente.

Ocene

Pri proučevanju recenzij »Onion 911« lahko opazimo naslednje: prvič, večina tistih, ki so poskusili šampon, je bila zadovoljna s funkcijo čiščenja in prijetnim vonjem. Drugič, po večkratni uporabi so številni opazili pozitiven rezultat pri znatnem zmanjšanju količine izpadanja las. Tretjič, opazili smo pozitiven učinek na kakovost las - lasje so postali mehkejši, močnejši in bolj sijoči. Vendar je treba upoštevati, da obstajajo tudi negativne ocene - nekateri so opazili, da so po aplikaciji opazili prekomerno suho lasišče in šibek učinek pri preprečevanju izpadanja las. Z eno besedo, »Onion Shampoo 911« ni produkt oglaševanja, ki zagotavlja obvezno in 100% takojšnjo uspešnost, ampak pravo orodje, ki lahko pomaga pri problemih z lasmi.

Pregled od "AnyuTka0502"

Irina, Vologda, stara 27 let

Po nosečnosti so lasje začeli izpadati zelo močno. Videl sem v lekarni "Onion Shampoo 911", ki ga je skušalo ime in cena. Sedaj uporabljam čebulo skoraj mesec dni. Po prvem nanosu so lasje izpadli prav tako močno, toda približno teden dni po tem, ko sem z njimi začel umivati ​​lase, sem opazil, da lasje padajo veliko manj. Priporočam vsem. Mnenja so samo pozitivna, lahko vsak kupi, cena je odlična, navodila v paketu!

PRED in PO UPORABI šampona

Alina, Kemerovo, 34 let

Vedno sem si želela dolge lase, vendar niso rasle, ves čas so se zlomile. Kot otrok mi je mama celo naredila masko za lase. Še vedno se spominjam, kako je gorila, in tudi ta vonj! Ko sem videl čebulo "Lukovy 911" spomnil mojega otroštva. Prodajalec je zagotovil, da šampon ne diši po čebuli. Zato sem se odločil poskusiti. In tu so čudesa - sploh se ne peče in ima prijeten vonj! In po nekaj tednih sem opazil, da so lasje svilnato, gladko, tako... nahranjeni, ali kaj podobnega. Problem krhkih las je izginil. Zdaj ga uporabljam že dva meseca, v tem času so mi lase dobro rasle, zato priporočam »Onion 911« vsakomur, ki želi gojiti dolge lase.

Rezultat uporabe šampona: uporabnikova fotografija »Oseba«

Margarita, Rostov na Donu, 30 let

Sat na dieti, pol leta močno omejena sama v prehrani, na koncu, minus deset kilogramov! In minus pol las. Zelo mi je bilo žal. In vzemite vitamine, vendar so lasje še naprej padali. In tako, ko je šel v lekarno za vitamine za lase, je farmacevt svetoval, da poskusite "Onion 911" za izpadanje las. Bil sem skeptičen, ker njegova cena ni zelo visoka. Toda odločil sem se, da bom priložnost. In ne boste verjeli, po dveh tednih vsakodnevne uporabe sem opazil, da moji lasje skoraj ne padejo ven, in po še nekaj tednih sem videla mladega “dlako”! Zato priporočam vsakomur, ki je na dieti, da ohrani in ohrani lepoto »Onion šampona 911« iz izpadanja las.

Alena, Samara, 26 let

"Onion 911" je moja najljubša! V jeseni in spomladi nenehno trpim zaradi povečane izgube las. Poskušal sem veliko sredstev za izpadanje las, vendar nisem videl nobenih posebnih rezultatov. Toda »čebula 911« je bila prijetno presenečena - teden dni po umivanju moje glave nisem našel velikega „svežnja“ las v kopalnici, ki je že postala običajna. Dva tedna kasneje se je padanje ustavilo. Zato priporočam uporabo Lukove 911 v jeseni - spomladi vse!

Povratne informacije o videoposnetku uporabnika:

Onion šampon 911 - Moj čebula za reševanje

Problem izpadanja las je za mene vedno aktualen, po porodu pa se je dvakrat poslabšal. Lasje so padli samo na koščke. Že zdaj ni bilo sile za iskanje ustreznega sredstva - večina preizkušenih znamk sploh ni pomagala. Nekateri od njih so celo prinesli čuden učinek - lasje po pranju so postali lepljivi, kot da bi bili zlepljeni. To se imenuje, rešimo problem radikalno - izpustite? Zlepite ga! Ta možnost se mi je zdela neprijetna naenkrat - kaj, če nekdo po nesreči teče skozi moje lase in čuti to lepljivost. Mislim, da bo ta človek pomislil na mene kasneje. Na splošno je mirno stala, vsako jutro sem se zbrala po tleh po praskanju ostankov las.

In ko sem šel v lekarno, se ne spomnim zakaj, in moje oči so padle na polico s šamponi. Šampon za čebule 911 je zanimivo ime, zdi se, da je 911 reševalna služba? In tukaj šampon? Po branju embalaže sem razumel. Proizvajalec je zagotovil, da bo šampon pomagal preprečiti izpadanje las, izboljšati njihovo rast, stanje kot celoto, obnoviti celotno dolžino in lajšati prhljaj. Dober niz obljub, smo že znanstveniki, zato sem ga najprej vrnila na polico. In potem sem pomislil - no, kaj bom izgubil, če bom poskusil v akciji? Slabše je, da ne bo. Sicer bi bil kot šala o Babi Yagi, ki je ostala s tremi dlačicami in mislila, kakšno pričesko mora narediti. Cena šampona 911 za čebulo je bila le 100 rubljev, zato sem brez obžalovanja vesti kupil enega prepisovalca in tiho odšel domov.

Doma sem se odločil, da preberem ocene o šamponu 911 iz čebule. Vsi so bili pozitivni in sem se celo ujela v žarek upanja... Toda hitro sem ga ugasnila, ker je objektivno mnenje zame nad subjektivnim - vesel bom, ko vidim rezultat. Potem me je zaznal - čebulo! Čebula bo vonjala tako! Previdno odprl steklenico... Vonj ni čebula, celo prijeten, nežen. V redu. Tisto noč sem se odločil poskusiti.

In tako, trenutek testiranja čebulnega šampona 911. Vonj, kot sem rekel, precej prijeten, nevsiljiv. Nanos in pena super! Ampak še vedno milo nadzor, drugič - navado. Brez težav se opere. Hura in brez lepljivosti! Doslej sem srečen.

Po sušenju las sem se odločil, da se raztrgam. Zdelo se mi je, da so lasje na glavniku resnično manj. Toda vem, da od takrat ni takšnih čudežev. Čeprav... Ni naključje, da sem tisti dan šel v lekarno. Še več kot mesec dni sem uporabljal šampon 911 za čebulo. Našel sem samo en minus - nisem imel dovolj šampona za en mesec. Ampak glede na nizke stroške in problem rešen, mislim, da to ni tako velika napaka.

Šampon 911 "Čebula" - pregledi

Negativne ocene

Slabosti: povzroča prhljaj, tekoč in neekonomičen

V ozadju spomladanskega avitaminoze, je bilo odločeno, da kupite čebulni šampon od 911. Nakup v lekarni stane 120 rubljev za 150 ml. Preizkušen teden Vonj - ne čebula, normalen, prijeten, kot običajen šampon. Konzistenca je tekoča. Neekonomsko. Tudi pene se dobro umijejo. Po uporabi lase niso voluminozne, rahlo suhe. Nehal sem ga uporabljati. po njem se je pojavil lep prhljaj. Nekaj ​​mesecev je minilo in se odločilo, da ga ponovno uporabim, vendar se je po pranju ponovno pojavil prhljaj. Rezultat je, ali je šampon izpadel in ni prepoznal, vendar je zagotovo prhljaj.

kožni srbi, ne zmanjša izpadanja las, izsuši lase, pojavlja se prhljaj, lasje se zapletajo

Dober dan)

Po branju recenzije odločil kupiti v lekarni, ta čebula šampon za izpadanje las in plešavost. Bilo je poceni 115 rubljev.

Te težave imam z lasmi: pretirana izguba in trenutna pojavnost prhljaja (takoj se pojavi ali do konca tedna), če šampon ne ustreza.

Moji lasje so enkrat na teden. Čistoča se hrani dolgo časa, 5-6 dni (spet, če je šampon primeren).

Zdaj bom povedal o šamponu.

Šampon ima vodeno prosojno konsistenco, tudi z majhno količino, ki se dobro speni, je precej ekonomična. Vonj je prijeten, diši po zdravilni tinkturi, vonj čebule se sploh ne čuti. O tem se je končalo.

Med pranjem sem dobil veliko dlačic iz forme, tega zneska prej ni bilo, tudi ko sem ga umival z navadnimi šamponi, ne da bi funkcija »padla«.

Po sušenju so lasje začeli izgledati kot slama, nekakšna suha in brezživljena. Čeprav je lahko tudi zasluga balzam-maske iz "čiste linije".

V prvih dveh dneh, ko smo česali, je začela izpadati večja količina las kot pred nanosom šampona.

Vprašanje je, kakšen je kraj iz padca? V mojem primeru je le poslabšal položaj.

Tudi po tem šamponu lasje hitro postanejo umazani. Lasje so izgledali čisti približno dva dni, potem so bili zbledeli, požgani in izgledali so, kot da jih več kot teden dni niso oprali.

Tudi na 4. dan po nanosu je začel srbeti, kar se je razvilo v prhljaj. Mislil sem, da je ta učinek nenavaden? Novi šampon in vse to.

Ni bilo, sem se odločil ponoviti.

Rezultat je bil še slabši. Popolnoma enaka slika z izpadanjem las, suhostjo, onesnaženjem las, pri srbenju in prhljaju pa je bila grozota prava. Tretji dan je bila po glavi močan srbečica, pojavil se je prhljaj, še veliko več. Na liniji las se je na več mestih pojavilo rdečica in srbenje. Bilo je kot alergija.

Tukaj je tak žalosten rezultat (

Zame je ta šampon pravzaprav nekaj minusov, na žalost, in tako sem upal, da bi to pomagalo rešiti moj problem.

Ne morem razumeti, če sem alergičen na nekatere sestavine farmacevtskih šamponov, ali pa ta šampon ne pride k meni na splošno. Prejšnji neuspešni lekarniški šampon je bil to, "Floresanova kopriva in hmelj". Učinki so zelo podobni. Po teh šamponih ne želite več kupiti šamponov v lekarni.

skoraj brez vonja

visoka poraba, zmedeni lasje, drage za tako količino, lahko se pojavi majhna steklenica, prhljaj, ne zmanjša izpadanja las, ne t

Na delovnem mestu me je zelo pohvalil in balzam ter šampon. Odločil sem se, da kupim poskus. Na prvi pogled cena ne grize - za šampon 110p v najbližji lekarni. Toda! samo 150 ml, kar pomeni, da je cev zelo, zelo skromna.

Vonj čebule na splošno, ne. Nekateri vonj je nevtralen, vendar ne tako prijeten. Ampak, ocene in proizvajalci obljubljajo debelo glavo las, kar pomeni, da je mogoče trpeti vonj. Prva stvar, ki sem jo opazil, je, da se od 1-krat ne izperejo lase, potrebno je pranje 2-krat +, da se lasje namakajo srednje dolžine, potreben je znaten znesek, ker Tudi on nima veliko mila.

Takoj začel uporabljati balzam "Onion 911", in njeni lasje česana normalno. Ampak potem je bil balzam končan in si umil glavo s šamponom. Kaj naj rečem, nič posebnega. Tudi lasje povprečnega česanja, super-sijaj in mehkoba se niso čutili.

po 2-3 umivanju mojega moža in sem imel prhljaj. V redu, odločili smo se, da ga uporabimo še nekajkrat, ko naenkrat koža ni bila navajena ali kaj podobnega. Toda prhljaj se je le še okrepil, k temu pa je dodal še dejstvo, da so se lasje zelo hitro in zelo hitro umazali in so postali mastni, tj. Če sem si vsak dan oprala lase, potem potem, ko sem uporabila ta šampon, so mi zjutraj oprali lase zvečer.

Najbolj zaseda je bila, da sem, ko sem jo odstranil, moral vsak dan oprati še 3 tedne, potem pa se je učinek postopoma iztekel. Vse isto opazil in celotno družino.

Medtem ko je seveda uporabljala, seveda, ne veliko, približno mesec dni, vendar ni opazila, da so ji lasje začeli izstopati vsaj malo manj, ali pa so se pojavile nove.

Na splošno je lahko primerna za nekoga, vendar moja družina ni ustrezala in glede na ceno je dvakrat žaljiva. Vrnil se je dobri stari Agafiya za 85r za 350ml.

Verjetno, upoštevajoč veliko dobrih recenzij, šampon kot loterija - katera je popolna in kdo bo škodoval

umazane dlake na drugi dan, srbenje, majhna embalaža, izpadli so lasje, neprijeten vonj

Kot vsa dekleta, seveda sanjam o lepih laseh. Resno obravnavam vprašanja o izdelkih za nego.

Videl sem ta šampon v lekarni. No, mislim, da ko lekarna, in celo vitamin, moramo vzeti!

Strošek na paket je relativno majhen: 123r. Ampak embalaža je manj v primerjavi s šamponi. Poleg tega se tako šampon in balzam dobro porabita, ne zelo ekonomično. No, te stvari, če je samo orodje dobro. In to, sodeč po opisu, je samo polno vitaminov

Uporabite Šampon transparentna barva. Vonj pušča veliko želenega. Konzistenca je tekoča.

Umivam glavo 2-krat s šamponom: umazanija, maščoba, styling izdelki se prvič sperejo, šampon pa že drugič pokaže svoje koristne lastnosti. To velja za vse šampone, ne le za to. Torej pravilno umijte lase. Pri prvem namakanju se naš vitaminski šampon ne obnaša dobro: lase vam ne opere dovolj, ne pene se dobro, zato ga je potrebno precej stisniti. Drugič, ostanki onesnaženja in pene se iz nekega razloga izperejo veliko bolje. Po pranju so lasje tesni, zelo zapleteni.

Učinek. Po uporabi teh šamponov in balzam nisem opazil nobenega super-sijaja, vlaženja, mehčanja in nekaj sprememb v smeri izboljšanja. Toda po prvi uporabi sem opazil, da je moja glava začela srbeti. Odločil sem se, da ne bom prenehal uporabljati, nenadoma se čudežne lastnosti ne bodo pojavile takoj. Toda z vsako uporabo moje glave, srbenje težje, moji lasje začeli hitro rastejo debelejši in zapustijo mojo svetlobo glavo. Ja, to ni tisto, kar sem pričakoval od lekarniškega šampona, ne to.

Tukaj ni nič več kot ena zvezdica: vonj je slabo, slabo se pere, pene se slabo, in tudi po nanosu balzama iste serije, so lasje trda in se dobro ne česajo. Povzroča tudi srbenje in podrtje. Tukaj je lekarniški šampon.

cenovno dostopna

nejasna učinkovitost, slabo penjenje, poseben vonj

Zaskrbljen zaradi izpadanja las in obnove obstoječih, sem se odločil, da bom deloval kompleksno. Pojavilo se je vprašanje izbire šampona. V lekarni sem videl vitamin,

katerih učinkovitost je potrdila Centralna klinična bolnišnica Ruske akademije znanosti. In cena je lepa. Kot del - vitamini B3, B5, B6, E in C. Zdravje in celo vrne sijaj in zdrav izgled. Hkrati pridobljen in balzam. Toda razočaranje je čakalo. Za pranje las zahteva precej šampona. Ampak ni tako slabo. Že v procesu pranja ni dodana niti lahkost niti svilenost. Občutek, da so lasje rahlo obdelani z brusnim papirjem. Ne pomaga in klimatska naprava.

Na koncu - šampon kot šampon. Nekaj ​​se zmanjša, vendar zagotovo ne doda ničesar. Niti obljubljeni sijaj niti zdrav videz nista bila dodana. Po pranju je bilo česanje (do lopatic) precej težko. Na splošno vam svetujem, da poskusite nekaj drugega. In če potrebujete orodje z vitamini, je bolje dodati masko in / ali olje. Poleg tega je čas izpostavljenosti daljši in "uporabnost" sam prodre v lase brez kakršnih koli sintetičnih dodatkov.

Glavne naloge pri krepitvi las nisem rešila - učinek je bil nič;

Nekoč sem bral recenzije o šamponu iz čebule iz serije 911+ ruskega proizvajalca Tvins Tek. Tudi nekako navdušena nad nekaterimi pregledi. In si je kupila isto - v naših lekarnah je dovolj sort te vrste.

Šampon se imenuje "čebula". Od izpadanja las in plešavosti. 911+

Zveni zelo obetavno. Čeprav nisem proćel, je problem izpadanja las zame vedno bolj ali manj pomemben. Ne rečem, da so sypyatsya vsak dan, še posebej po pranju.

Sprva sem kupil eno steklenico. Odmerek majhen - 150 ml, pakiran šampon v škatli.

V procesu uporabe sem se odločil kupiti še eno steklenico, da bi videl rezultat, vendar še vedno ni dovolj 150 ml.

To je bilo pred skoraj dvema letoma. Potem sem porabil obe steklenici šampona.

In kakšen je rezultat? In vse brez sprememb.

Uporabljajte šampon na laseh v skladu z navodili za uporabo, držite na glavi približno 5 minut.

Toda krepitev mojih las ni nikakršnega učinka.

Šampon je skoraj brezbarven, prosojen, ima gelno konsistenco. Zadnje kapljice iz steklenice, ki je ostala na dnu, je stisnila.

Vonj je mehak, lahek, zmerno prijetno - tam ne boste slišali nobenih odtenkov čebule, če bo nenadoma nekdo pomislil, da bo vonjal s čebulo, vendar ne.

Sestava vsebuje ekstrakt čebule, kot tudi celoten kompleks drugih rastlinskih izvlečkov.

Šampon peni normalno, glava izpere, vendar morate v njegovo roko naliti več, tok ni zelo majhen.

Glede na moje osebne izkušnje ne vidim razloga, da bi ga priporočil, saj je bil moj učinek ničelen - umil sem si umazano glavo in jo opral. Nič več.

Glede na stroške za takšen obseg (pred 2 leti za 150 ml cena je bila 150 rubljev), in njegove obljube - po vsem, je specializiran za resen problem, ne bom svetoval. Ker običajno šampon lahko najdete veliko za bolj prijetno ceno.

Tudi maske za olje

Suši, opere za škripanje, se ne more spopasti s problemom izpadanja las

Domače čebulne maske so zelo dragocene v negi las, vendar ne more vsakdo prenesti tega vonja, ki vas bo samo lovil. Zato sem si želel v lekarniških serijah poiskati nekaj podobnega za dlake z bolj nežno aromo. Po tem, ko sem prebral tono hvalospjevov o 911 Onion šamponu proti izpadanju las, sem šel v lekarno.

Na zadnji strani stekleničke so splošne informacije o šamponu, njegovem delovanju, načinu uporabe in kontraindikacijah:

Prva stvar, ki jo opazite, je svež vonj šampona, brez kakršnegakoli namigovanja čebule. Snov je prozorne barve, srednje gostote. Dobro oprana, tvori debelo peno.

Pranje las, dokler ne škripi, mi ni všeč podoben učinek, in če ne uporabite balzama / maske za dolžino las, potem jih šampon neusmiljeno izsuši. Čeprav proizvajalec obljublja, da "naravni ekstrakti, ki so del tega zagotavljajo dodatno prehrano, lajšanje suhosti, preprečujejo lomljenje las. Šampon zagotavlja nežno čiščenje, ne da bi motili naravno ravnovesje, daje lasje zdrav sijaj." Ampak tukaj je zelo dobro, da speremo oljne maske s tem šamponom! Nisem opazil nobene okrepitve las, padejo v enak volumen kot pred uporabo čebulnega šampona! Čudež se ni zgodil. Šampon proti prhljaju ni povzročil in hvala za to)

Skupaj s tem šamponom sem za doseganje maksimalnih rezultatov uporabljal serum Bielita Dr.Hair Care Anti-Loss Serum, ki je na žalost postal tudi duda.

Ampak ne pozabite, da je vse to individualno in dejstvo, da se eden ne prilega, drugi pa daje dober rezultat! Hvala za vašo pozornost

poceni, lasje postanejo gladki, poslušni, sijoči

vse obarvane s kemijo

Zdaj sem začel bolje nadzorovati in skrbeti za lase, kožo, poskušam izboljšati stanje las, jo zdraviti, očistiti kožo. Jaz sem bolj nagnjena k naravnim proizvodom z naravnimi kompozicijami, ki ne le ne škodujejo, ampak tudi koristijo lasem.

Ta šampon je zato, ker se zdravi kot zdravilo (vsaj tako velja in je bilo pohvaljeno. Kupil sem ga, veseli me, da sem našel nekaj naravnega, žal pa se je izkazalo, da je narobe.

Šampon sam je v plastični steklenici, na njej je pripet abstrakt, v steklenici pa je nanos, sestava. Količina 150 ml.

Prozorna barva, tekoča konsistenca.

Na prvi pogled je vse dobro: po pranju s tem šamponom las postane zelo poslušna (kljub temu, da so moje kodre zelo močne in jih je težko celo češljati!), Sijoče, celo tako prijeten občutek na laseh je svež, ne dolgočasen in grobo, kot da ne vleče!

Vse je v redu, toda obstaja ena, ampak! Zelo pomembno, ampak! Namreč sestava šampona! Ima lauril sulfat! In to je tako škodljiva sestavina za šampon! In veliko drugih kemije (zdaj na žalost ne morem našteti vseh komponent).

In ta šampon se imenuje zdravilo! Toda kaj je zdravilo, če je v njej toliko kemije ?! On škoduje več kot dobro! Ne želim je več jemati in tega šampona nikomur ne priporočam!

Te 2% zdravim, nisem našel nič posebnega za pozitivne lase. Imel sem koprive.

Nevtralne ocene

Prednosti: na voljo, krepi korenine z rahlo izgubo, cena je ekonomična in enostavna za uporabo, učinkovita

Slabosti: povečuje prhljaj

Dober dan!

Rad bi vam povedal o šamponu iz izpadanja las in alopecije 911. Kupil sem ga v lekarni za več kot 100 rubljev. Končal sem pol steklenice in tega izdelka nisem hotel uporabiti. In evo zakaj: če imate prhljaj, potem je bolje, da tega šampona ne kupite. Ker iz nje prhljaj postane TRI VEČ, in lasišče je zelo srbelo, se je celo zgodilo, da sem se prelila v kri. Prvič sem kupil ta šampon proti prhljaju, medtem ko mi je vse všeč.

Kar se tiče obljubljenih rezultatov, je to. Lasje resnično padejo manj.

Od koristi, lahko ločim nizke stroške, učinkovitost, razpoložljivost (na voljo v kateri koli lekarni), priročno steklenico, prijeten vonj zelišč (in ne čebulo!).

Samo en minus, toda on me je prisilil, da preneham uporabljati šampon 911. To je veliko povečanje prhljaja.

Ali vam priporočam to zdravilo? Če nimate prhljaja, potem DA! Priporočam, da ne. Če imate prhljaj, potem NE. Ne uporabljajte sploh!

Razmislite sami, sami se odločite.

naravni rastlinski izvlečki v sestavi

visoka poraba, slabo oprana

Kupil sem ga, ker je "Onion". Samo ne ironično smehljaj - vem, da je sok čebule v njem manj kot mačka jokala, ampak.. kaj če. vsaj izvleček, lahko jesti?. ker je čebula najbolj učinkovito zdravilo za plešavost in rast las. In ker svež sok iz čebule ni vedno primeren za uporabo zaradi jedkega vonja, bi moral biti šampon z imenom "čebula" zelo koristen. No, vsaj za samo-predlog. Umijte glavo in si zamislite, da drgate sok s čebulo.)))

Torej, spoznajte moje "fu", ker mi ni pomagal niti šampon, niti njegovo ime, niti samopredlog (očitno nisem psihič)

  • Šampon naredi lase zelo tanke, če pa tudi ni debel, kar je logično (ljudje večinoma z redkimi lasmi uporabljajo šampon iz izpadanja las in plešavosti), potem je po pranju navadno katastrofa. Umijte glavo in tanke ledene svečke namesto las! Pogledaš v ogledalo in skoraj jokaj. Kaj si naredil, Chipollino? Morda je to zaradi olja repinca v sestavi.
  • Poveča mastne lase. Še enkrat, verjetno zaradi olj v sestavi. Do konca naslednjega dne, lasje odkrito mastne. Verjetno morate vsak dan prati lase s tem šamponom, poleg tega pa je steklenička majhna - 150 ml, ta čebula stane 200 rubljev.
  • Slabo penjenje, tako da se hitro porabi (kar je precej plus za mene, res sem si želel, da se hitro zaključi))
  • Aroma ni nikoli čebula, povprečna udobja.
  • Barva je prosojna, lahko je rahlo rumenkasta barva, če ste pozorni.

Moji lasje s tem Chipollinom se niso spoprijateljili. Verjetno zato, ker je on, tako obogaten z olji, bolj primeren za ljudi s suhimi lasmi.

Vonj, olje repinca.

Ne izniči popolnoma izpadanja las, lasje se težko česajo.

Spoznal sem šampon 911+ "Onion" iz pozitivnih ocen mojih prijateljev, ker se dolgo časa ne morem znebiti izpadanja las, odločil sem se, da ga preizkusim. Kupil sem ga v lekarni, stalo je okoli 120 rubljev. V plastenki po 150 ml. Čutila je, da bodo njeni lasje vonjali po čebuli, toda, kot se je izkazalo, da čebula ni dišala, je vonj precej prijeten, oddaja nekaj zelišč, mislim, da je to zaradi repinskega olja, ki je v tem šamponu.

Barva šampona je skoraj prozorna, rahlo rumenkaste barve. Peni se mediokrito, dobro se izpere, lasje po njem lepo diši, vendar je zelo težko česati, občutek slame na glavi, zato je skupaj z njim bolje uporabiti balzam čebule tega proizvajalca.

No, glede glavne stvari, po uporabi za 2 meseca, izguba mojih las postopoma zmanjšala za približno 50% in nič več, vendar bi rad, da bi našli rešitev, ki me bo popolnoma razbremeniti te težave, zato ne bom priporočal ta šampon t, ker mu je uspelo le polovico svoje glavne naloge.

Mehki lasje, opazen sijaj.

Dober dan.

Spominjam se strašno padelih las, po branju recenzij o vseh teh čebuljih, sem se odločil poskusiti, oh, kar nisem poskusil. Tako sem kupil za 120 rubljev ta šampon v lekarni. Odločila sem se, da si umijem lase, šampon ne smrdi in lase tudi po njem, postali so mehkejši in daljši. Pena dobro in enostavno izpere. Ampak veste iz izpadanja las, žal, ta šampon ni pomagal in sem ga celo popolnoma opral in še vedno ni bil rezultat. Toda opazno je, da so se lasje po tem, ko je svilnato in sijaj, nekoliko pojavili.

Na splošno me je obrnil na drugo raven, vendar ni pomagal pri izpadanju las.

Pozitivni pregledi

In sem zelo zadovoljen s šamponom Onion 911 z rdečo papriko, kar je zelo dobro pomagalo, ko so lasje začeli izpadati. Iz serije šamponov so ga izbrali 911, ker vem, da sta se čebula in paprika vedno uporabljala proti izpadanju las. Šampon sem uporabljal dva meseca, vendar mi je všeč rezultat. Glavna stvar za ta čas je, da so se lase okrepile in prenehale izpadati, in zdi se mi, da so postale še nekoliko debelejše.

Da, šamponska čebula 911 se slabo speni, vendar vsebuje tudi bolj naravne sestavine, toda za mene je pomembno, da so moji lasje mesec, lasje, ki padejo v šopke, ustavljeni, ne takoj, ampak čez mesec, da, res.

Sem čebula 911 in ta serija ne zdravim prvič las, še posebej v zimskem obdobju, se zlomijo, posušijo, nimajo dovolj vitamina in moja izguba las se začne. Tečaj začnem v enem mesecu. In v tem času, lasje pridobivajo moč, krhkost in izguba izgine, lasje se mi zdijo, nasprotno, začeti bolje rasti.

Na nasvet prijatelja je kupil čebulni šampon in čebulni balzam. Mesec dni kasneje se je njihova uporaba las ustavila. Poleg tega so postali veliko močnejši in bolj zdravi. Če nekdo skrbi za vonj, ne skrbi)) Vonj čebule ni, šampon je primeren za penjenje in se zlahka umije.

Pravkar sem končal z uporabo Onion Shampoo911. Mesec za izpadanje las. Rezultat ni takojšen, ampak zelo dober. Do konca uporabe so lasje popolnoma okrepljeni. Glavnik je skoraj čist, vam ni treba vsak dan izbrati vaših las. In na splošno mi je všeč stanje las. Šampon mi je bil všeč. Dober rezultat.

Uporabljam čebulo za izpadanje las 911, uporabljam vsako spomladansko jesen že več let, to je obdobje, ko lasje slabijo in potrebujejo nego. Čebula na mojem območju meseca in lasje opazno manj izpadajo, se zdi lesk in svilnati lasje. Zadovoljen sem z rezultatom.

Lahko rečem le dobre stvari o šamponu 911 za čebulo, dobro obnavljam lase, zmanjša izpadanje las, njegova majhna pomanjkljivost se slabo speni, vendar je to zato, ker je naravna in ne vsebuje kemikalij.

Šampon uporabljam že približno eno leto, lahko rečem, da sem zadovoljen z njegovim učinkom na lase. Brez neprijetnih trenutkov, po pranju glave ne pride, so lasje zdravi in ​​sijoči. Zelo dobra pena, ne porabi veliko, prijetnega vonja. Trenutno ga ne bom spremenil.

Pogosto uporabljam čebulni balzam 911, ga kupim za isti čebulni šampon. Kakovost orodij je odlična, dobro se dopolnjujejo. Šampon je odličen za pranje las, balzam pa jih vlaži, neguje in neguje. Zaradi tega so lasje po pranju lahki, zračni, svileni, ni suhega in krhkosti. Toda ko ga uporabljam redno več kot mesec dni, vse težave z lasmi izginejo.

Hair je zelo poreden z pomanjkanjem vitaminov, čutim ga spomladi, lasje začnejo izpadati močno, suho in krhko, potem pa me rešim olje repinca in čebulni šampon 911, na kapuco čebule. Hrani in obnavlja poškodovane in mirujoče žarnice, daje lasem sijaj, se zlomi in lasje začnejo padati manj v enem mesecu.

Onion šampon je samo reševanje za moje suhe in lomljive lase. Po zimi so lasje imeli popolnoma težave, zato sem se na nasvet prijatelja odločil, da kupim Onion šampon 911. V mesecu uporabe sem uspel popolnoma obnoviti lase in ga pripeljati v dobro stanje. Poceni šampon in se ohladi.

Kupila sem šampon za mojo mamo, potem pa sem se odločila, da jo bom poskusila sama, rezultat pa mi je bil všeč. Še posebej zato, ker ima ta serija 911 veliko drugih šamponov in balzamov. Popolnoma sem zadovoljna s kakovostjo izdelkov Twins Tac, cena pa je dobra, škoda, da je tako majhno količino mogoče storiti in še več.

Še več kot mesec dni uporabljam čebulni šampon 911 iz izpadanja las. Od poceni šamponi, je zelo učinkovit, obnavlja poškodovane žarnice, neguje lase, daje jim sijaj in elastičnost. Malo se peni, vendar ni problem, ne diši. zame je glavna stvar, da se je izpadanje las zmanjšalo

Šampon uporabljam občasno. In zelo zadovoljen z rezultatom. Mož se je celo začel umivati. Lasje izstopajo bolj kot običajno. Rekel bom, da je rezultat po enem mesecu uporabe opazen. Lase manj izpadajo. Pojavijo se sijaj in elastičnost.

Uporabljen šampon je bil zadovoljen. Po rojstvu so lasje močno padli. Seveda sem v pranje dodal tudi vitamine, v kompleksu mi je bil všeč učinek. Moji prijatelji in jaz umivamo, nismo slišali nobenih pritožb. Dobro se umije, peni se malo in ne diši po čebuli, kot se je mnogi bojijo.

Všeč mi je šampon za čebulo 911 za proćelav. Lasje sijoče, so postali bolj veličastni. Dobro se spere, nima vonja po čebuli. Uporabljam skoraj mesec dni

naravni rastlinski izvlečki v sestavi, normalna cena, ne posuši veliko, zmanjša izpadanje las, dobro očisti

majhna steklenička ni velika

Dober dan, dragi bralci! Danes želim z vami deliti pregled nakupa in uporabe na osebne izkušnje šampona "911 Onion" proti izpadanju las in plešavosti. V zadnjem času, kot mi je predpisal zdravnik, sem moral popiti tečaj hormonskih zdravil in mnogi ljudje iz prve roke vedo, da po takem zdravljenju lasje začnejo padati. Ko sem malo prebral na internetu, sem naletel na ta šampon. Dekleta so zapisala, da so jo uporabili tudi po porodu in padavine so se ustavile. Zame je postalo zelo zanimivo in po delu sem šel v lekarno in kupil ta izdelek. To ni tako drago, 156 rubljev za majhno steklenico.

Izdelek se prodaja v kartonski škatli, vendar ga je mož takoj vrgel in zato ni mogel posneti slike. Pred uporabo sem skrbno prebral navodila, ki so precej obetavna.

Šampon ima prijetno aromo, namesto rastlinskega izvora (zeliščni), ne pa kemično. Šampon je prosojen z rahlo rumenkastim odtenkom. Pri pranju ni še posebej dobro, in že od prvega sploh sploh nisem razumel, ali sem šampon nanesel na lase ali ne. Da bi dosegli dober rezultat, priporočamo, da izdelek držite na laseh 3 minute. Kaj sem naredil. Popolnoma izprano iz las in brez ostankov.

Slabosti lahko pripišemo le dejstvu, da je treba lase vsak dan oprati. Glava postane prehitra mastna.

Zaključek: po uporabi tega šampona so mi lasje prenehali teči, pridobili so naravni sijaj.

Jaz bi svetoval ta šampon.

naravni rastlinski izvlečki v sestavi, poceni, zmanjšujejo izpadanje las

Pozdravljeni Za začetek sem fant in moje lase so padle. Star sem samo 22 let in kot mnogi fantje v prihodnosti ne bi hotel izgubiti las na glavi. Ko sem se odločil, da ne bo zamujal z akcijo, sem šel v lekarno v upanju, da bom kupil nekaj sredstev in naletel na izložbo z 911 šamponom, ki me je takoj pritegnila njihova visoka cena in velika izbira.

Prvi šampon te blagovne znamke, ki sem ga kupil, je bil le čebula. Šampon se je zlahka nanašal, namakal, čakal tri minute in odplavil. Po želji lahko postopek ponovite. Imel je tudi precej prijeten vonj, ki ga glede na njegovo ime nisem pričakoval.

No, za rezultat neposredno. Moji lasje niso postali bolj veličastni, vendar se je izguba začela zmanjševati in v približno enem mesecu se je skoraj popolnoma ustavila. No, sklep je zelo preprost, če želite kupiti poceni in učinkovito sredstvo proti izpadanju las, potem vas prosimo, da vzamete čebulni šampon 911.

vitaminira lase, cenovno ugodne, dobro opere

Izkušnje uporabe:

Cena:

V iskanju popolnosti sem kupil ta vitaminski šampon, saj je cena razumna (okoli 120 rubljev), kupila sem ga v lekarni, privabila napise o prisotnosti vitpminov (B3, B6, B5, E, C).

Embalaža je majhna, lahka, primerna za vožnjo po cesti ali pod tušem v telovadnici.

Odprete pokrov in začutite vonj vitamina C, lahek nevsiljiv vonj otroštva! Šampon je prosojen, ni zelo debel, peni se zmerno, vendar lase dobro opere.

Nisem našel nobenega posebnega učinka, vendar ni bilo močnega nelagodja, pena bi bila močnejša in bi bilo super. Mislim, da bom kupil nekaj drugega.

Odličen rezultat z redno uporabo

Ne oglašujte na televiziji

Po nosečnosti so lasje začeli izpadati. Med pranjem in spiranjem so padale prave šopke. Bala sem se piti vitamine, ko sem dojila.

Pivovarstvo plevela in operejo glave z njimi, samo ni imela časa, da bi naredila maske. Potem pa sem nekako odšel v lekarno in povedal farmacevtu o moji težavi. In priporočila je ta šampon. Resnično, nisem resnično verjel, vendar sem se odločil poskusiti.

Poleg tega je sestava zelo dobra: čebula ekstrakt, repinca olje, itd In cena je le 125 rubljev. za 250 ml. Na splošno ga je vzela in se ni zmotila. Po uporabi prvega meseca so lasje začeli padati precej manj. In po treh mesecih so se popolnoma ustavili. Balzam ni potreben, ker je šampon zelo mehak. Ko so mu lasje dobro zašili in manj zmedeni. Vonj je zelo prijeten. Škoda, da se ne oglašuje na televiziji, mnogi preprosto ne vedo o tem.

Dobro diši, zlahka se umije, lasje se dolgo ne umazajo

Dober večer! Šampon za čebulo 911 mi je svetoval moj prijatelj, ko so po rojstvu začeli izpadati lasje, je to izkoristila in rezultat na obrazu, po mesečnem tečaju, se je pojavil nov lupinasti kos, ki je začel padati veliko manj. V jeseni sem se soočil s problemom izpadanja las, odločil sem se, da ga preizkusim in cena mi je ustrezala tudi 150 rubljev. Ponavadi so superfood šamponi zelo dragi in učinki so ničli.

Rezultat je bil tak, da so resnično lasje začeli manj padati. Zame je pomembno, da mi po pranju lase škripajo, tako da niso vsi šamponi primerni zame, toda po 911 šamponu so zaškripali, pojavil se je volumen. Šampon zelo lepo diši, dobro se umije. Lasje se dolgo ne umazajo. Če pogledate sestavo, potem obstajajo naravne sestavine, seveda, ne morete storiti brez kemije, vendar je sestava še vedno dobra. Šampon še vedno uporabljam eno leto, zelo vesel! Dragi dekleti, zelo vam ga priporočam, ne boste obžalovali! Ampak, če nekdo ne ustreza, ne obupajte, ne pozabite, da smo vsi različni in struktura las, preveč! Lahko noč!

Las ne pade ven, nizka cena

Več let uporabljam 911+. Resnično se je izkazalo, da je to reševalna služba za moje tanke lase, ki je tudi začela padati. Prav tako je veselo, da ti šamponi niso le učinkoviti, ampak tudi poceni.

Poskušal sem različne načine in metode izpadanja las, vključno z repinim oljem in vsemi vrstami mask, vendar sem videl resnično pomoč šele po nakupu tega šampona.

Všeč mi je učinek, ki se zgodi z lasmi: postane puhast in dobro opran. To je super, da nakup tega šampona ne zahteva nobenih posebnih naložb.

Lasje so prenehali padati, ne tako kot prej. Šamponi za čebulo, ki so le čebula in čebula z izvlečkom koprive, so se izkazali kot posebej dobri.

Šampon iz koprive tako močno krepi lasne mešičke, da so lasje sedaj zelo močni in popolnoma ustavljeni.

Alena http://www.woman.ru/beauty/hair/thread/4367169/1/#m47860370 Šampon in balzam uporabljam približno mesec dni. Pred tem so bili lasje meseca 4. strašno izpadli. Nekje po 4-5. Nanosu las se je med pranjem začelo izginjati 3-krat manj (po prvem - veliko je izpadlo). Zdaj je vse v normalnem razponu)) Zato me veseli, da ga uporabim še dlje in vam svetujem, da ga poskusite)) In mimogrede, lepo diši.

Poskušal sem in res mi je všeč čebula 911. Res je, da sem kupil ekstrakt koprive in lahko rečem, da so moji lasje postali veliko bolj zdravi in ​​močnejši. Manj opustimo, čeprav tudi ne delamo ničesar, razen pranja s čebuljem!

Šampon Neutral 911 se je popolnoma ujemal z mojimi lasmi. Kombinirani so, maščobni na koreninah, suhi na konicah, tako da po tem šamponu tudi ta trenutek ni bil tako izrazit, da je bila maščoba preveč suha. Na primer, razcepljeni konci so izginili, pri koreninah pa lasje ostanejo v normalni obliki veliko dlje. Šampon je tudi iz poceni podjetja Twins Tak, zato se je izkazalo, da je užitek uporabljati.

Čebula šampon povzročil na prvi ogorčenje, nisem razumel, kako lahko opere lase z čebulo. In potem, ko je prijatelj pojasnil, da je samo z izvlečkom čebule, vendar jih sploh ni vonjal, sem se odločil, da ga preizkusim, ker so mi lasje potrebovali nego in zdravljenje. Torej, po mesecu in pol, sem spoznal, da ni bilo ničesar, da sem si umil lase, prenehali so padati, postajali močnejši, postajali gosto in živo. In res šampon lepo diši in je zelo učinkovit. Zato svetujem vsem šamponom 911.

Ne prvi mesec, ko uporabljam šampone te družbe Twins Tak, zdaj sem pravkar kupil šampon Vitamin 911, všeč mi je njihova kakovost, zlasti glede na nerealizirane stroške. Šampon kupim skupaj z balzamom, da ga izboljšam

glavnik moje lase, ker imam dolgo Vitamin šampon daje moči las, sijaj, prehrana, prijeten vonj po pranju, z lasmi za dolgo časa ni nobenih težav, izgubljenih in split konča. Moja najvišja ocena za to podjetje in njegove izdelke.

Za Več Informacij O Suhe Lase